• Duurzaam
  • hergebruikte materialen
  • hand gemaakt
  • Duurzaam
  • hergebruikte materialen
  • hand gemaakt

Over ons

Bij De Duurzame Meubelmaker geloven we in de kracht van duurzaamheid, vakmanschap en zero waste. We zijn gepassioneerd door het maken van hoogwaardige meubels en woonaccessoires die niet alleen mooi zijn, maar ook een positieve impact hebben op onze planeet. Onze missie is om stijlvolle en functionele items te creëren, terwijl we ons inzetten voor een duurzame toekomst.

Onze Missie

Bij De Duurzame Meubelmaker streven we ernaar om het beste van twee werelden te bieden: prachtige interieurproducten en een duurzame benadering van productie. We geloven dat duurzaamheid niet alleen een trend is, maar een essentiële verantwoordelijkheid voor de generaties van vandaag en morgen. Daarom maken we gebruik van restmaterialen die overblijven na de productie van meubels, om unieke woonaccessoires te creëren die zowel esthetisch als milieuvriendelijk zijn. Door ons zero waste beleid minimaliseren we onze impact op het milieu en streven we naar een circulaire economie.

Onze Producten

Onze collectie omvat een scala aan handgemaakte woonaccessoires, waaronder kisten, borrelplanken en wandplanken. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd met aandacht voor detail en vakmanschap. Door gebruik te maken van restmaterialen geven we deze items een tweede leven, waardoor we bijdragen aan het verminderen van afval en het behoud van natuurlijke hulpbronnen.

Waarom Kiezen voor Ons?

Duurzaamheid: Wij zijn toegewijd aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk door het gebruik van restmaterialen, duurzame productiemethoden en ons zero waste beleid.

Uniek Design: Onze woonaccessoires zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook stijlvol en uniek. Elk stuk heeft zijn eigen verhaal en karakter.

Maatwerk: Naast onze bestaande collectie bieden we ook maatwerkopties aan, zodat u een item kunt krijgen dat perfect past bij uw persoonlijke stijl en behoeften.

Bij De Duurzame Meubelmaker streven we ernaar om een positieve impact te hebben op zowel uw interieur als onze planeet. Ontdek onze collectie en maak een bewuste keuze voor duurzame items, accessoires en zero waste oplossingen die zowel uw huis als de wereld om ons heen mooier maken.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze producten en maatwerkopties.

Duurzame meubelmaker Otto Rozing